WOS TV

Ervaar de betrokkenheid van regiogenoten in In Jouw Buurt, maak de regio veiliger met WOS Alert of leer de buren kennen in Van wie ben jij er 1? Op maandag is er actuele sport van het afgelopen weekend en iedere dag weer nieuw regionieuws. WOS TV bedient een breed publiek. Nieuws, sport, lifestyle, entertainment, human interest en reportages van de meest uiteenlopende evenementen. WOS TV is overal. Dát maakt de zender populair in de regio.

Tussen al die programma’s door zenden we natuurlijk reclameblokken uit. Reclameblokken waarin ook u kunt adverteren. Bent u verhuisd, opent u een nieuwe winkel, heeft u een nieuw product, een bepaalde actie of een jubileum? Kortom: heeft u iets om mee naar buiten te treden? Dan is WOS TV een ideaal medium om dit bij een breed publiek bekend te maken.

Naast een commercial op WOS TV zijn er ook andere mogelijkheden om in beeld te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld een programma als WOS Sport sponsoren. U bent dan niet alleen op WOS TV te zien, maar u kunt ook tijdens WOS Sport op WOS Radio te horen zijn. Wekelijks kijken er 100.000 regiogenoten naar WOS TV. Naast Caiway-klanten kunnen ook KPN-, Ziggo-, Telfort- en XS4ALL-klanten genieten van WOS TV.

Bereik: 100.000 regiogenoten kijken per week naar WOS TV
Mogelijkheden: zendtijd in reclameblokken, (programma)sponsoring, billboarding

Contactformulier

WOS Adverteren / Nieuws: