WOS.NL

Of het nu dag of nacht is, op WOS.NL kan men zien wat er speelt in de regio. De nieuwsredactie van WOS Media is 24 uur per dag en 7 dagen per week actief om inwoners van het laatste nieuws te voorzien.

Op WOS.NL staan lokale evenementen op een rij in de agenda, zodat jij jouw ideale avondje uit kan plannen. Daarnaast kunnen alle radio- en televisieprogramma’s teruggekeken en -geluisterd worden via Uitzending gemist. Heb je niets gemist, maar wil je weten wanneer Zomaar Zomer, WOS Sport of andere programma’s te zien of te horen zijn? De programmering van WOS TV en WOS Radio zijn ook te vinden op WOS.NL.

Online nieuws, actualiteit en sport worden steeds belangrijker. In een tijd waarin internet niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven, is adverteren op internet ook steeds populairder geworden. Op WOS.NL zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Op twee plekken op de website zijn banners te zien waar u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een tijdelijke actie of verhuisbericht kunt vermelden. Deze zijn dan niet alleen op de pc te zien, maar ook op de tablet, mobiele telefoon en in de WOS-app.

Het aantal personen dat de website bezoekt, blijft onverminderd stijgen. Maandelijks verwelkomen wij momenteel 250.000 mensen op WOS.NL. Adverteren via internet kan zodoende erg interessant zijn.

Contactformulier

WOS Adverteren / Nieuws: