WOS Media wordt mediapartner van VNO-NCW Westland-Delfland

Samenwerking tussen VNO-NCW Westland-Delfland en WOS Media wordt bekrachtigd door Pieter Eenhoorn (voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland) en Aart den Haan (directeur WOS Media). Fotografie: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet voor de samenwerking tussen VNO-NCW Westland-Delfland en WOS Media. Dit gebeurde bij Rijk Zwaan waar VNO-NCW Westland-Delfland haar eerste ‘collegetour’ hield. De samenwerking zal zich vooral richten op de Nieuwe Heldenprijs Westland die vorig jaar voor het eerst werd uitgereikt en dit jaar wordt voortgezet. De prijs is door VNO-NCW Westland-Delfland in het leven geroepen om vernieuwende bedrijven uit de regio een podium te geven en andere te inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap. WOS Media zal als mediapartner alles rondom de Nieuwe Heldenprijs Westland in beeld brengen. Het hele jaar door worden er genomineerden voor de Nieuwe Heldenprijs Westland voorgesteld tijdens de bijeenkomsten van het ondernemersnetwerk. Een reportage hierover is de week erna te zien op WOS TV zodat heel de regio kennis kan maken met de genomineerden. Aan het eind van het jaar wordt de prijs uitgereikt, wat ook uitgebreid te zien is bij de omroep.

Voor VNO-NCW Westland-Delfland is het een mooie stap: “We hebben in WOS Media een partner gevonden die onze activiteiten, met name de Nieuwe Heldenprijs Westland, onder de aandacht brengt in deze regio. De kanalen van de WOS zijn daar bij uitstek geschikt voor” aldus Pieter Eenhoorn, voorzitter van VNO-NCW Westland-Delfland.

“Het is voor ons belangrijk om met VNO-NCW Westland-Delfland samen te werken. Als omroep staan wij middenin in de samenleving en hebben daarom contact met diverse verenigingen, stichtingen, organisaties en inwoners. Op deze manier blijven we in contact met ondernemers en tegelijkertijd kunnen we op de kanalen van WOS Media ondernemerschap stimuleren” aldus Aart den Haan van WOS Media.

Het eerste verslag van de bijeenkomst is van maandagavond 3 april van 19.00 uur tot woensdagavond 19.00 uur elk uur te zien op WOS TV. De uitzending is terug te kijken via wos.nl/update.

Samenwerking tussen VNO-NCW Westland-Delfland en WOS Media wordt bekrachtigd door Pieter Eenhoorn (voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland) en Aart den Haan (directeur WOS Media). Fotografie: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke.

Terug naar overzicht