WOS Media wederom genomineerd voor titel 'Omroep van het Jaar'

WOS Media wederom genomineerd voor titel 'Omroep van het Jaar'

WOS Media is genomineerd voor de titel ‘Lokale Omroep van het Jaar 2016’. Bij de selectie van 7 omroepen is onder meer gelet op: gevarieerde programmering met dagelijks actueel nieuws op alle platforms, de bedrijfsvoering, lokale verbondenheid, gebruik van nieuwe mediatechnologie├źn en vernieuwende programmaformats.

Kweekvijver
Ook belangrijk is de samenwerking met andere (lokale) media in de regio en in hoeverre een lokale omroep een kweekvijver voor talent is. WOS Media werkt intentief samen met regionale zender Omroep West. Dit resulteert onder meer in uitwisseling van nieuws- en sportverslaggeving. WOS Media heeft als motivatie voor de nominatie vooral ingezet op de talenten die de omroep heeft voort gebracht. Niet alleen presentatoren, maar ook cameramensen, redacteuren en technici. Ook worden continu verschillende stageplekken aangeboden.

2014
In 2014 won WOS Media de titel al eens. Andere genomineerden zijn dit jaar onder meer Studio Alphen, TV Enschede FM, OPEN Rotterdam, OOG, Dtv Oss en Studio8. Vorig jaar won Studio 040 uit Eindhoven de titel. Op vrijdag 13 mei moeten de zeven genomineerde omroepen zich presenteren voor de jury. De bekendmaking en uitreiking van de award zal plaatsvinden op vrijdag 10 juni.

Terug naar overzicht