WOS Media organiseert ook dit jaar Westlandse Sportprijzen

WOS Media organiseert ook dit jaar Westlandse Sportprijzen

Ook in 2016 organiseert WOS Media in opdracht van Gemeente Westland en ondersteund door Rabobank Westland de Westlandse Sportprijzen 2015. Op 12 januari 2016 worden in WestlandTheater de Naald de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en G-sporter van 2015 uitgereikt. Daarnaast wordt ook de Rabo Sportvrijwilliger van het jaar bekend gemaakt, zodat ook onmisbare schakels als de vrijwilligers van een sportclub de aandacht krijgen die zij verdienen. Inwoners uit de regio kunnen via WOS.NL stemmen op zijn/haar favoriete vrijwilliger.

Sinds 2013 is deze samenwerkingsvorm gestart tussen WOS Media en Gemeente Westland. Gemeente Westland wil met de sportprijzen sporters belonen voor hun prestaties en stimuleren. WOS Media organiseert met partners deze gala-avond. In een ruim anderhalf durende show worden de prijzen uitgereikt, afgewisseld met muziek en dans. Een samenvatting van het gala wordt in het weekend erop uitgevonden op WOS TV.

Voorafgaand zijn in vier televisie-afleveringen de genomineerden bekend gemaakt. Zij zijn op ludieke wijze verrast door presentatoren Jeroen Toet en Rob Veenman, die ook de gastheren zijn op het gala. De genomineerden zijn daarnaast bekend gemaakt op WOS Radio en WOS.NL. Op deze manier worden alle kanalen ingezet, zodat een crossmediale communicatiemix ontstaat. Er is een speciale website op WOS.NL ingericht waar alle content samenkomt en daarnaast zijn er ook offline communicatiemiddelen ingezet zoals flyers en posters die worden verspreid onder sportverenigingen.

De uitreiking van de Westlandse sportprijzen vindt plaats op 12 januari 2016 in theater De Naald. Inloop is om 19.00 uur en het programma start om 19.45 uur. Alle Westlandse sporters en sportliefhebbers zijn deze avond van harte welkom.

Terug naar overzicht