Week van het Werk zorgt voor matches

Week van het Werk zorgt voor matches

Vorige week is de eerste editie van de Westlandse Week van het Werk gehouden. En niet zonder resultaat: tijdens Het OchtendMagazine op WOS Radio konden werkzoekenden een pitch houden en daar is volop gebruik van gemaakt. Dit zorgde onder andere voor matches tussen werkzoekenden en organisaties als Nature’s Pride, Patijnenburg en Gemeente Westland. Niet alle werkgevers hadden direct een vacature beschikbaar, maar gaan wel in gesprek met de betreffende werkzoekende om kennis met elkaar te maken.

Naast de pitchers in Het OchtendMagazine zijn de vele activiteiten druk bezocht. Zo stond er een lange rij bij de CV-check van MVO Westland, was er een drukke banenmarkt bij het WW Café Westland en zijn de open dagen bij DON Opleidingen en Patijnenburg door vele regiogenoten bezocht. Op WOS TV was dagelijks een verslag te zien van deze activiteiten en waren een aantal pitches van de werkzoekenden te zien. Alle pitches van de werkzoekenden zijn terug te vinden op ww.wos.nl/weekvanhetwerk.

De week werd georganiseerd door WOS Media op initiatief van MVO Westland, gemaakt met Patijnenburg, GJ Personeelsdiensten, Nature’s Pride en DON Opleidingen en ondersteund door WW Café Westland, VNO-NCW Westland-Delfland en Toussaint Bedrijfscatering. Samen met deze partners zijn de vele activiteiten georganiseerd.

Het doel van de Week van het Werk was om iedereen er bewust van te maken dat werk belangrijk is, maar ook wat actuele thema’s zijn rondom werk voor zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden. Dat is gelukt: in de hele regio is er veel aandacht gecreëerd rondom het thema werk. Na het succes van deze week, gaan de initiatiefnemers en partners de mogelijkheden voor een tweede editie onderzoeken.

Terug naar overzicht