Twee nieuwe websites van WOS Media gelanceerd

Twee nieuwe websites van WOS Media gelanceerd

WOS.NL is vernieuwd. Sinds 4 januari heeft WOS.NL een nieuwe website, met een nieuwe indeling, frisse vormgeving, nieuwe functies en bovenal geschikt om te bekijken op alle schermen, van pc tot mobiel. Voortaan hebben staat het belangrijkste nieuws bovenaan op de voorpagina. Opvallend item op de site is de ‘Tip ons’-knop, waarbij regiogenoten direct een foto of een video kunnen doorsturen van een grote gebeurtenis in de regio, zoals een brand of een grote botsing.

App
Ook komt ook een app beschikbaar met daarin het laatste nieuws, sportberichten, uitzending gemist, maar ook live luisteren en kijken naar radio en televisie. De app is te downloaden in de Appstore op de iPhone, maar ook op de iPad en natuurlijk op alle Android toestellen via de Playstore van Google.

Commercie-website
Ook heeft de commerciële tak van de WOS een website gelanceerd, die alleen is gericht op de zakelijke markt. Op deze site zijn alle reclame-activiteiten te vinden, kunen (potentiële) adverteerders cases bekijken van bestaande klanten en worden de mogelijkheden voor adverteerders uitgelegd.

Terug naar overzicht