Televisieconcept De Pitch van WOS Media gelanceerd

Televisieconcept De Pitch van WOS Media gelanceerd

Op initiatief van Kapitaal op Maat werd afgelopen week het startsein gegeven voor het nieuwe televisieprogramma De Pitch. De Pitch wordt in het nieuwe jaar uitgezonden op WOS TV. Het programma is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers. Het doel is om financieringen toegankelijk te maken en het ondernemerschap te stimuleren. Dit kan via crowdfunding of door samenwerking met de bank.

In De Pitch kunnen investeerders geld steken in een plan of bedrijf. Ondernemers die willen vernieuwen of investeren in hun bedrijf kunnen via het programma op een moderne en transparante manier aan geld komen om hun droom te verwezenlijken.

Via het televisieprogramma worden naast de juryleden ook regiogenoten opgeroepen om in het project te investeren door middel van crowdfunding.

Meerdere partijen zijn betrokken bij De Pitch. Rabobank Westland, Westland Partners en Kapitaal op Maat hebben zich inmiddels al aangesloten. Binnenkort worden de presentator en de juryleden van De Pitch bekend gemaakt.

Indien u interesse heeft om mee te doen aan het programma kunt u zich aanmelden via pitch@wos.nl. Ook is het programma online te volgen via Twitter en Facebook @pitchwestland.

Foto: v.l.n.r. Monique van Holstein (Kaptiaal op Maat), Remon de Zeeuw (Rabobank Westland), Lars Boellaard (Westland Partners), Michel van den Berg (WOS media), Jurgen de Graaff (Rabobank Westland), Stephan Persoon (Kapitaal op Maat) en Rianne de Goeij (Spontaan Communicatie & Organisatie).

Fotografie: Rolf van Koppen Fotografie.

Terug naar overzicht