Sociale organisaties zetten samenwerking ‘In Jouw Buurt’ voort

Sociale organisaties zetten samenwerking ‘In Jouw Buurt’ voort

Het televisieprogramma ‘In Jouw Buurt’ is ook in 2017 weer wekelijks te zien op WOS TV. In het programma zien regiogenoten wat er in de buurt te doen is op het op het gebied van welzijn, cultuur, zorg, cultuur, educatie en goede doelen. Vanaf dit jaar zijn naast Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb ook Kinderopvang Okidoki en Bibliotheek Westland aangehaakt als partner. Deze partijen zorgen samen voor de invulling van de uitzendingen die door WOS Media worden gemaakt en uitgezonden.

De samenwerking voor dit televisieprogramma is gestart in 2016 op initiatief van Vitis Welzijn. “We vinden het belangrijk om dit soort activiteiten onder de aandacht te brengen zodat mensen weten wat er speelt in hun buurt en hoe ze hieraan kunnen meedoen of helpen. En dat misten we nog op een belangrijk medium als WOS TV” aldus directeur van Vitis Welzijn Sylvia Vollebregt.

Tijdens de lancering is ook een nieuwe vormgeving gepresenteerd. Zowel de leader als het logo van het programma zijn in een nieuw jasje gestoken. In Jouw Buurt wordt wekelijks elk uur uitgezonden van woensdagavond 19.00 uur tot vrijdagavond 19.00 uur. Meer informatie over In Jouw Buurt is te vinden op wos.nl/injouwbuurt.

Terug naar overzicht