Nieuw bouwprogramma WOS TV

Nieuw bouwprogramma WOS TV

Afgelopen week is op WOS TV het nieuwe programma Op de Bouwplaats van start gegaan. Kirsten van Schaik presenteert het programma en gaat in gesprek met ontwikkelaars, bouwers, kopers en veel meer betrokkenen.

Op de Bouwplaats is een maandelijks terugkerend programma op WOS TV waarin vele, verschillende nieuwbouwprojecten in de regio belicht gaan worden. Dit kunnen projecten zijn die al van start zijn gegaan, aan de start staan van de ontwikkeling of al voltooid zijn. Onderwerpen zoals het verloop van de bouw, de ontwikkeling, de woningen en de locatie staan centraal in het programma.

Woensdag 30 maart is de eerste aflevering van Op de Bouwplaats voor het eerst te zien geweest op WOS TV. Het programma werd vervolgens elk uur uitgezonden tot vrijdag 19.00 uur. Na het weekend is het nogmaals te zien van maandag tot woensdag. In de eerste aflevering wordt het project Julia’s Morgen in Wateringen gevolgd. Ook komen het Stadshart in ’s-Gravenzande en de nieuwbouwwijk Duingeest in Monster aan de orde.

Iedere laatste woensdag van de maand zal er een nieuwe aflevering van Op de Bouwplaats te zien zijn op WOS TV. Woensdag 27 april staan er verschillende, nieuwe projecten in de schijnwerpers in de tweede aflevering van Op de Bouwplaats. Volg het programma Op de Bouwplaats op www.wos.nl/opdebouwplaats

Terug naar overzicht