Westland Infra

Westland Infra is netbeheerder van de energienetten in het Westland. Met veel kennis en ervaring biedt Westland Infra diensten aan op het gebied van infrastructuur, monitoring en energie. Door de 24-uurs service organisatie en het innovatieve meetbedrijf is Westland Infra onderscheidend in de markt.

De samenwerking verloopt goed, de WOS brengt ons op de hoogte van ontwikkelingen binnen de regio en zo leveren wij ook informatie aan de WOS

Nicolette van Veen

Doel van de commercial

Westland Infra heeft als doel alle huishoudens en bedrijven binnen de regio te voorzien van een slimme meter. De slimme meter vervangt de traditionele meter door op een effectieve manier meterstanden digitaal en automatisch uit te lezen. Door te adverteren maakt Westland Infra haar product kenbaar bij regiogenoten.

  • Naamsbekendheid product
  • Informatie
  • PotentiĆ«le klanten werven

Oplossing

Voor Westland Infra is er een multimediale campagne ontwikkelt, zodat er zowel op televisie als op radio reclame wordt gemaakt. In de spot maken regiogenoten kennis met het proces van de slimme meter, van contact opnemen tot het installeren. Op deze wijze maakt Westland Infra zich kenbaar binnen de regio, wat veiligheid creƫert.

Resultaat

Wilt u ook de regio informeren over uw project?

Neem contact op met onze accountmanagers
WOS adverteren nieuws: