Unicum Restaurants en Hotel

Restaurant Unicum in Hoek van Holland bestaat al meer dan 50 jaar. Later kwam daar Unicum Waterweg bij en sinds 2015 is Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen in Poeldijk geopend. Deze echte horecafamilie weet van wanten en pakt alles grondig aan. Wie kent in de regio de familie Moerman niet! Meerdere campagnes van Unicum Restaurants en Hotel waren te zien op WOS TV.

Een samenwerking met de WOS kan je als zeer bijzonder omschrijven. Er wordt meegedacht over een campagne, naar alle tevredenheid van de klant.

Aad Moerman

Doel van de commercial

De doelstelling van de familie Moerman was om ‘hun 2015’ samen te vatten in een nieuwjaarsboodschap. In het jaar waarin de verbouwing van Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is begonnen en ook is afgerond, moest deze commercial een echte afsluiter zijn. De commercial stond niet in het teken van een aanbieding of een speciaal geprijsd 3 gangenmenu, maar gaf een duidelijk en sfeervol beeld van Unicum Elzenhagen. Ook sprak de familie een dankwoord uit naar iedereen die heeft meegeholpen aan het realiseren van Unicum Elzenhagen.

  • Nieuwjaarswens
  • Dankwoord aan betrokkenen bij Unicum Elzenhagen
  • Sfeervol beeld neerzetten van het Restaurant / Hotel
  • Afsluiter van het bewogen jaar 2015

Oplossing

Om het turbulente jaar 2015 van de familie Moerman in beeld te brengen, zijn er voor de nieuwjaarswens archiefbeelden uit nieuwsuitzendingen gebruikt. Ook de verbouwing en transformatie van Hotel Elzenhagen naar Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen zijn daarin goed naar voren gekomen. In het begin van de wens ziet de kijker wat grauw beeld, gevolgd door hele sfeervolle beelden aan het einde van deze commercial.

Resultaat

Wilt u ook samen met ons en uniek en creatief concept opzetten?

Neem contact op met onze accountmanagers.
WOS Adverteren / Nieuws: