GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is een organisatie gespecialiseerd op verschillende gebieden, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie. GJ Personeelsdiensten helpt en denkt mee bij het vinden van een baan, het vormgeven van carrières, besparing en het werven en selecteren van werknemers. Een jong team zorgt voor een frisse kijk op dienstverlening.

GJ Personeelsdiensten gaat voor kwaliteit, de WOS gaat ook voor kwaliteit. Er is maar één goede lokale omroep en dat is de WOS.

Remmert Keizer

Doel van de commercial

GJ Personeelsdiensten is begonnen als uitzendonderneming, maar begon in de loop der jaren steeds meer verschillende diensten aan te bieden. De voornaamste reden om te gaan adverteren is dan ook om regiogenoten op de hoogte te brengen van de diverse mogelijkheden binnen het bedrijf.

  • Diverse mogelijkheden
  • Kennis en ervaring
  • Naamsbekendheid

Oplossing

Voor GJ Personeelsdiensten is een cross mediale campagne ontwikkelt die bestaat uit een reclame op televisie en op radio. De reclame op televisie focust de aandacht op de kennis waar GJ Personeelsdiensten over beschikt. De verschillende diensten die GJ Personeelsdiensten aanbiedt worden in verschillende spots aangekondigd. De reclame op de radio focust de aandacht op het werven van personeel. In elke spot wordt er een oproep gedaan voor verschillende functies.

Resultaat

Wilt u ook werken aan uw naamsbekendheid?

Neem contact op met onze accountmanagers.
WOS Adverteren / Nieuws: