Elcinco

Elcinco is hét bedrijf met een breed assortiment voor montage en demontage. Het bedrijf heeft haar werkgebied in de loop der jaren sterk uitgebreid. Naast hte aanbieden van diverse montage- en demontagewerkzaamheden, biedt het bedrijf zich ook aan als inleverpunt voor verschillende metalen en oude accu’s. Dit wil zij graag onder de aandacht brengen.

Wij zagen een hoop andere bedrijven adverteren en wij dachten: dat wordt gezien!

Rico van Selm

Doel van de commercial

Elcinco richt zich voornamelijk op bedrijven, maar om de consumentendoelgroep te bereiken voor het inleverpunt, was de hoofdreden voor adverteren naamsbekendheid genereren. Daarnaast speelde ook het onder de aandacht brengen van het uitgebreide werkgebied van Elcinco een rol.

  • Naamsbekendheid
  • Divers assortiment
  • Diverse mogelijkheden

Oplossing

Er is gekozen voor een lange commercial die elke woensdag en zaterdag te zien is op WOS TV. De overige dagen worden regiogenoten voorzien van een reminder. In de commercial wordt op een transparante manier gecommuniceerd met prijzen. Om te zorgen dat de prijzen in de commercial up-to-date blijven, wordt er gebruik gemaakt van een unieke automatische koppeling met de website van Elcinco. Zo komt er dus geen mens aan te pas.

Resultaat

Wilt u ook werken aan uw naamsbekendheid?

Neem contact op met onze accountmanagers.
WOS Adverteren / Nieuws: