Behang Company

Behang Company is een kleine winkel op de woonboulevard in Naaldwijk en is gespecialiseerd in alle soorten behang en aanverwante producten. De winkel bestaat sinds enkele jaren en wilde adverteren om de naamsbekendheid te vergroten. Ondanks dat niet iedereen ieder jaar opnieuw behangt, vindt eigenaresse Annelieke Poelman het belangrijk dat de naam Behang Company veelvuldig over een langere periode wordt herhaald op WOS TV.

We waren nog niet heel lang open, toen ik toch ook wilde gaan adverteren om de naamsbekendheid te vergroten.

Annelieke Poelman

Doel van de commercial

Het voornaamste doel van de campagne van Behang Company is het vergroten van de naamsbekendheid. De winkel bevindt zich op de woonboulevard in Naaldwijk en het is belangrijk dat mensen ook Behang Company weten te vinden. Daarnaast moeten het ruime assortiment en de servicemogelijkheden ook aandacht krijgen in de campagne.

  • Naamsbekendheid
  • Locatie
  • Ruime assortiment
  • Scherp geprijsd

Oplossing

De kracht van reclame is herhaling. Er is gekozen voor een kortere commercial die voor langere periode te zien is WOS TV. De beelden in de commercial laten de winkel en het ruime assortiment zien. De stem vertelt dat er ruim 200 soorten behang te vinden zijn en dat deze scherp geprijsd zijn. Tot slot wordt verteld waar Behang Company gevestigd is.

Resultaat

Wilt u ook werken aan uw naamsbekendheid?

Neem contact op met onze accountmanagers.
WOS Adverteren / Nieuws: